skip to Main Content

ACtronics

Revisie op een hoger niveau
Welkom bij ACtronics, dé specialist in het reviseren van elektronische auto-onderdelen sinds 2004. Bij ons draait alles om het verlengen van de levensduur van onderdelen en voertuigen, terwijl we tegelijkertijd de milieu-impact van de auto-industrie verminderen. Ons team van experts heeft jarenlange ervaring opgebouwd in het repareren en reviseren van elektronische besturingseenheden en onderdelen, en we zijn er trots op dat we deze kennis inzetten voor cutting-edge revisieoplossingen.

Onze Missie
Wij geloven dat onze klanten alleen het allerbeste verdienen. Met onze state-of-the-art apparatuur leveren we hoogwaardige, efficiënte en effectieve diensten, waardoor we onszelf positioneren als dé gerespecteerde partner voor de revisie van elektronische auto-onderdelen.

Wat we doen
Bij ACTRONICS zijn we gepassioneerd over het gebruik van ultramoderne apparatuur en geavanceerde technologieën voor de revisie van de nieuwste elektronische auto-onderdelen. Onze interne tooling, speciaal ontworpen voor het beoogde doel, stelt ons in staat om een breed scala aan elektronische autosystemen te diagnosticeren, repareren en reviseren, met een garantie dat we voldoen aan of zelfs overtreffen aan de originele specificaties van de fabrikant.

Innovatie staat centraal
De auto-industrie ondergaat momenteel zijn grootste en snelste revolutie ooit, en ACTRONICS loopt voorop in deze verandering. Onze investeringen in onderzoek en ontwikkeling, gecombineerd met onze focus op hoogwaardige apparatuur en technologie, weerspiegelen onze toewijding om onze klanten altijd de meest geavanceerde en effectieve oplossingen te bieden, zowel voor traditionele verbrandingsmotoren als voor elektrische voertuigen (EV’s) in de aftermarket.

Bornerbroeksestraat 459F
7609 PK Almelo

T. (0546) – 660 410
E. info@actronics.nl

www.actronics.nl

Imane Abba
HR Manager I.abba@actronics.nl

Vacatures, stage en afstuderen

Ontdek onze interessante stage- en afstudeeropdrachten en mogelijkheden voor bol/bbl opleidingen. Bij ons krijg je de kans om te groeien. Samen zoeken we naar de perfecte match binnen onze organisatie.

ONTDEK DE OPTIES

LEERLINGEN

basisschool

SCHOLIEREN

vmbo/havo/vwo

STUDENTEN

mbo/hbo/wo

PROFESSIONALS

werken in Twente