skip to Main Content

Professionals
Werken in Twente

Ontdek het hier

Werken in hightech Twente

Twente is het hart van hightech met de meeste internationale technologische en innovatieve maakbedrijven.
Onze bedrijven creëren continu nieuwe producten en systemen en ontwikkelen innovatieve technologieën, geavanceerde IT en de meest precieze machines. Ons werk heeft grote maatschappelijke en economische impact. Nu en voor de toekomst.

In deze dynamische omgeving zijn we altijd op zoek naar technisch talent. Als dé innovatieve maakregio biedt Twente technici geweldige carrièrekansen. Of je nu een starter bent of klaar bent voor de volgende stap in je carrière, wij helpen je graag om je ambities waar te maken.

Het hart van hightech

De hightech bedrijven van Ontdek Hightech Twente werken samen en delen onderling kennis en ervaring. De samenwerking tussen onze HR biedt medewerkers optimale ontwikkelingskansen. Zij kunnen zich bijvoorbeeld specialiseren of doorgroeien in een commerciële of leidinggevende functie.

.

Thuis in Twente

Twente is prachtig om te studeren, te werken, te wonen en te ontspannen. De regio biedt met SMEOT, ROC van Twente, Hogeschool Saxion en Universiteit Twente onderwijs voor iedereen. De bereikbaarheid in deze compacte regio uitstekend.
Ontdek de groene natuur via uitgestrekte fiets- en wandelroutes, geniet van de ontelbare culturele activiteiten, en bezoek de sfeervolle dorpjes en gezellige steden. Twente is noaberschap; we zijn er voor elkaar. Hier voel je je meteen thuis!

Young professional netwerk

Ben jij een young professional? En ben je op zoek naar uitdaging, inspiratie, ontwikkeling? Het Young
Professional netwerk verbindt de young professionals die werken bij onze hightech bedrijven.

Ontdek techniek

Tijdens onze activiteiten ontdek je wat hightech jou te bieden heeft. Er gaat een wereld van onbegrensde mogelijkheden voor je open.

November 2024

Loxbox

Ga de strijd aan met medescholieren en overwin samen door jullie technisch inzicht te gebruiken. Voor 3&4 HAVO + 4 VWO

LEERLINGEN

basisschool

SCHOLIEREN

vmbo/havo/vwo

STUDENTEN

mbo/hbo/wo

PROFESSIONALS

werken in Twente