skip to Main Content

Studenten
Mbo/hbo/wo

Ontdek het hier

toekomst in techniek

Twentse hightech bedrijven lopen voorop qua technologische ontwikkelingen en het toepassen van nieuwe inzichten en kennis. In Twente vind je de meeste internationale technologische en innovatieve maakbedrijven. Twente is dé innovatieve maakregio en biedt jonge technici geweldige kansen.
Start jouw toekomst in techniek!

ervaar en ontdek

Zoek je een stage- of afstudeerplek bij een technisch bedrijf? Of al afgestudeerd en klaar voor een uitdagende carrière? Twentse hightechbedrijven kunnen jouw kennis en talent goed gebruiken. Kom bij ons werken aan een innovatieve en een duurzame toekomst.

.

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

Hightech collegetour

Vliegen we in 2030 elektrisch? Hoe maak je iets dat nog nooit bestaan heeft? En blijf je zitten of draag je actie bij aan een Netzero toekomst?

Het klinkt ver weg, maar is dichterbij dan je denkt. Zeker in Twente, koploper in de hightech maakindustrie. En daarom organiseerden we de “Living the hightech life” College Tour voor (technische) studenten en bijna-afgestudeerden.

In de grote kerk in Enschede deelde dagvoorzitter Sander Schimmelpenninck zijn visie op Twente als hightech-regio en daagde het publiek uit tot het vormen van hun eigen hightech toekomst in sessies met young professionals van de higtech bedrijven. Wat is hun uitdaging? Wat zijn hun drijfveren en wat maakt dat in Almelo blijven? Zo krijgen zij een goed beeld over hun eigen carrièremogelijkheden na hun studie.

Ontdek techniek

Tijdens onze activiteiten ontdek je wat hightech jou te bieden heeft. Er gaat een wereld van onbegrensde mogelijkheden voor je open.

Najaar 2024

Hightech collegetour

Studenten spreken ervaren technici en young professionals over technische functies en hightech productieprocessen. Een live oriëntatie op techniek.

LEERLINGEN

basisschool

SCHOLIEREN

vmbo/havo/vwo

STUDENTEN

mbo/hbo/wo

PROFESSIONALS

werken in Twente