skip to Main Content

Benchmark

Bij Benchmark leveren we uitgebreide services op het gebied van elektronica. Daarmee bestrijken we de hele levenscyclus van producten: van ontwerp, prototyping en testen tot en met productie, onderhoud, optimalisatie en supply chain management.

We zijn voornamelijk actief in sectoren als de halfgeleiderindustrie, de medische wereld, de vliegtuigbouw en defensie-industrie. Hierin genieten we een ijzersterke reputatie. Onder onze opdrachtgevers bevinden zich grote, internationale spelers. Ze waarderen ons om ons innovatieve vermogen en grote betrokkenheid bij hen. We werken intensief met ze samen en dat moet ook wel, want het gaat vaak om complexe architecturen en om oplossingen die
cruciaal zijn voor hun producten en bedrijfsprocessen. Denk bijvoorbeeld aan elektronica-kabinetten voor de productie van chipmachines, aan systemen voor de bediening van
passagierscabines in vliegtuigen, aan beveiligingssystemen voor schepen en aan meetapparatuur voor medische toepassingen.

Bij Benchmark staan we voor continue innovatie en verbetering. We investeren veel in research & development en lopen voorop in de toepassing van technologieën. Om de markt optimaal te laten profiteren van alle kennis die we hebben opgebouwd, zijn we onlangs iets nieuws begonnen: het ontwikkelen van eigen producten in de vorm van kant-en-klare bouwstenen. Hierbij richten we ons op strategische onderwerpen voor de toekomst – zoals Internet of Things – en werken we nauw samen met andere ontwikkelcentra van Benchmark in de V.S en Azië.

Ook innoveren is mensenwerk en dat beseffen we bij Benchmark maar al te goed. Iedereen krijgt de ruimte om te leren, te groeien en zich te onderscheiden. De sfeer is informeel en kennis wordt als vanzelfsprekend uitgewisseld. Het draagt allemaal bij aan de teamspirit – we werken veel in multidisciplinaire teams –, aan de gezamenlijke ambitie om topprestaties te leveren én aan het plezier in ons werk.

Met ruim 13.000 medewerkers behoren wij wereldwijd tot de top 10 elektronicaproducenten. De vestiging in Almelo telt ruim 700 medewerkers en heeft een sterk NPI-team (new product introductie) en ontwikkelteam van zo’n 200 engineers met een mix aan kennis en kunde zoals industrieel design, UX design, mechanisch ontwerpen, elektronica ontwerpen, software ontwerpen en testontwikkeling.

Lelyweg 10
7602 EA Almelo

T. (0546) – 535 111

www.werkenbijbenchmark.nl

ontdek-hightech-almelo-manon-voskamp

Manon Houttuin-Voskamp
Specialist Employer Branding
manon.voskamp@bench.com

Vacatures, stage en afstuderen

Neem contact op en wij helpen je verder bij het vinden van de juiste werk- of stagemogelijkheden bij Benchmark.

ONTDEK DE OPTIES

Het laatste Benchmark nieuws

LEERLINGEN

basisschool

SCHOLIEREN

vmbo/havo/vwo

STUDENTEN

mbo/hbo/wo

PROFESSIONALS

werken in Twente