skip to Main Content

Boessenkool

Bij Boessenkool geloven we in groots denken, slim werken en het starten van co-makership. Sinds 1902 zijn we gespecialiseerd in groot-formaat, extreem nauwkeurige en kleine oplages van producten, systemen en complete machines. Met een eigen fabriek voeren we alle bewerkingen uit, inclusief ontwerp en ontwikkeling. Onze vakspecialisten, ondersteund door een state-of-the-art machinepark en up-to-date certificeringen, leveren kwaliteit die de wereld overgaat.

Innovatie en Talentontwikkeling
Boessenkool is een broedplaats voor technisch talent. Met boeiende stageplekken bieden we jonge talenten de mogelijkheid om uitdagende projecten te ervaren. Jaarlijks reiken we de Boessenkoolprijs uit aan Alma College leerlingen, om de kloof tussen opleiding en praktijk te overbruggen.

Van Drones tot Duurzaamheid
Van megadrones tot Despray recycling-machines en Kinext vliegwielen, bij Boessenkool ontwikkelen en maken we unieke en gepatenteerde producten die de wereld veranderen. Duurzaamheid staat centraal in al onze activiteiten, met oplossingen voor CO2-reductie, recycling en hernieuwbare bronnen.

Doorontwikkeling en Internationale Reputatie
Boessenkool maakt deel uit van de Osse Equipment Manufacturing Group en is aangesloten bij H2Hub, het kennisplatform voor waterstofoplossingen. Met meerdere prijzen en onderscheidingen, waaronder het meest innovatieve bedrijf in Nederland, en de verkiezing van onze directeur Eelco Osse tot Ingenieur van het Jaar 2019, hebben we een sterke internationale reputatie opgebouwd.

Co-makership Mentality
Onze ‘Co-makership’-mentaliteit, gecombineerd met hoogwaardig vakmanschap, betrouwbaarheid en probleemoplossend vermogen, maakt ons een gewaardeerde partner in diverse marktsectoren wereldwijd, van de vliegtuigindustrie tot aan logistieke en medische organisaties.

Samen werken aan een duurzame toekomst
Bij Boessenkool streven we naar voortdurende innovatie en samenwerking. Laten we samen bouwen aan een duurzame wereld. Welkom bij Boessenkool, waar grenzen worden verlegd en nieuwe mogelijkheden worden ontdekt.

Turfkade 13
7602 PA Almelo

T. (0546) – 488 800

www.boessenkool.com

Ellen van der Steege
HR

Vacatures, stage en afstuderen

Ontdek onze interessante stage- en afstudeeropdrachten en mogelijkheden voor bol/bbl opleidingen. Bij ons krijg je de kans om te groeien. Samen zoeken we naar de perfecte match binnen onze organisatie.

ONTDEK DE OPTIES

Het laatste Boessenkool nieuws

LEERLINGEN

basisschool

SCHOLIEREN

vmbo/havo/vwo

STUDENTEN

mbo/hbo/wo

PROFESSIONALS

werken in Twente