skip to Main Content

Bouman

Onze opdrachtgevers zijn te vinden in sectoren als de luchtvaart, offshore, de farmaceutische industrie, de voedingsmiddelenbranche, de halfgeleiderindustrie, de procesindustrie en milieuzorg. Ze schakelen ons in voor het ontwerp tot en met de realisatie van complexe machines, onderdelen, gereedschappen en systemen.

We gaan graag uitdagingen aan, houden van opdrachten die op het eerste gezicht bijna onmogelijk realiseerbaar lijken. We verdiepen ons van alle kanten in de vragen van klanten en pakken nieuwe trends en ontwikkelingen op – daarin ligt onze kracht, al meer dan 70 jaar. 

In de jaren vijftig maakte Bouman naam als producent van onderdelen voor textielmachines. Daarna richtte het zijn vizier op de opkomende voedingsmiddelenindustrie en de maakindustrie. Met geavanceerde computergestuurde freesmachines liep Bouman voorop in automatisering. En toen ‘duurzaamheid’ zijn intrede deed, werd dit principe bij Bouman algauw omarmd als leidend motief voor tal van innovaties. 

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een internationaal gewaardeerde partner voor de maakindustrie. Ook op eigen initiatief, en samen met kennisinstituten en andere bedrijven, werken we aan innovaties. Zo ontwikkelden we onlangs een technologie om CO2 uit rookgassen af te vangen en te hergebruiken. 

Op technologisch hoog niveau dragen we in allerlei sectoren bij aan efficiëntere en duurzamer processen. 

Van Den Broekeweg 15,
7602 PG Almelo

T. (0546) – 546 830
E. info@bouman.nl

www.bouman.nl

Monique Huzink
HR
m.huzink@bouman.nl
(0546) – 546 830

Vacatures, stage en afstuderen

Ontdek onze interessante stage- en afstudeeropdrachten en mogelijkheden voor bol/bbl opleidingen. Bij ons krijg je de kans om te groeien. Samen zoeken we naar de perfecte match binnen onze organisatie.

ONTDEK DE OPTIES

Het laatste Bouman nieuws

LEERLINGEN

basisschool

SCHOLIEREN

vmbo/havo/vwo

STUDENTEN

mbo/hbo/wo

PROFESSIONALS

werken in Twente