skip to Main Content

ETC

ETC

Welkom bij ETC Nederland, de wereldleider in verrijkingstechnologie. Onze innovatieve energieoplossingen en centrifuges voor uraniumverrijking spelen een cruciale rol in het terugdringen van CO2-uitstoot door kerncentrales.

Onze expertise
Als innovatief hightechbedrijf leveren we veilige en duurzame verrijkingstechnologie en energieoplossingen wereldwijd. Onze oplossingen worden ontworpen, ontwikkeld en geleverd om te voldoen aan de behoeften van zowel de huidige als toekomstige markt.
Binnen de nucleaire sector richten we ons op twee belangrijke gebieden:
1. Ultra-Gascentrifuges
Efficiënte uraniumverrijking voor kernenergieproductie.
2. Geavanceerde Hightech Oplossingen
We bieden een breed scala aan producten en diensten voor klanten in de lucht- en ruimtevaart, halfgeleiderindustrie, textiel, verpakking en printindustrie.

Nucleaire brandstofcyclus
Onze technologie speelt een essentiële rol in de nucleaire brandstofcyclus, waarbij natuurlijk uranium wordt omgezet in brandstof voor kernreactoren. Terwijl onze klanten, zoals Urenco en Orano, het uranium daadwerkelijk verrijken, leveren wij de technologie achter dit proces.

Schone energie
Bij ETC is het terugdringen van CO2-uitstoot een topprioriteit. We passen onze technische kennis en ervaring dagelijks toe om onze klanten te ondersteunen bij hun inspanningen voor
een schoner milieu. Samen werken we aan de toekomst van schone energie. Welkom bij ETC Nederland, waar innovatie en duurzaamheid samenkomen voor een betere wereld.

ETC Nederland
Planthofsweg 77
7600 AA Almelo

T. (0546) – 545 500
E. info@ext.enritec.com

www.werkenbijetc.nl

Lianke Gerdzen
Communicatie Manager
Lianke.gerdzen@ext.enritec.com
06-27540451

Vacatures, stage en afstuderen

We zoeken nieuw talent! Onstopbare operators, ijzersterke CNC-draaiers en eigenwijze engineers. Met een goede inzet en positieve werkhouding kun je het bij ons maken. Zolang we maar samen kunnen groeien. Kom jij in actie als onze nieuwe collega? Dan werk je aan je eigen toekomst én aan de toekomst van schone energie. Uitdagende tijden vragen om uitdagende banen.

ONTDEK DE OPTIES

Het laatste ETC nieuws

LEERLINGEN

basisschool

SCHOLIEREN

vmbo/havo/vwo

STUDENTEN

mbo/hbo/wo

PROFESSIONALS

werken in Twente