skip to Main Content

Hollander Techniek

Hollander Techniek

Hoe zet je moderne technologie naar je hand zodat we comfortabel kunnen wonen, werken en recreëren?

Bij Hollander Techniek vragen we ons dat dagelijks af. Door technologieën met elkaar te verbinden, ontwikkelen we slimme, integrale oplossingen die resulteren in bijvoorbeeld efficiëntere productieprocessen, betere klimaatbeheersing, vermindering van energiekosten en meer veiligheid.

We doen dat voor opdrachtgevers in tal van sectoren: de bouwwereld, de sport- en recreatiebranche, scholen, winkels en supermarkten, waterzuiverings- en afvalverwerkingsinstallaties en industriële bedrijven. Een veelzijdig werkveld.

Vaak gaat het om complexe projecten die multidisciplinaire samenwerking vereisen. Bij Hollander Techniek kunnen we daaraan tegemoetkomen, doordat we een breed palet technische specialismen in huis hebben. Met innovaties en samenwerking creëren wij complete oplossingen die toegevoegde waarde geven aan de activiteiten van onze klanten. Onze systemen overstijgen de standaard: ze zorgen voor ‘technische waardecreatie’.

Zo ontwikkelden we voor een groot sportcomplex met zwembad, sporthal en andere faciliteiten een ingenieus regelsysteem voor temperatuurafstelling, dat een flinke energiebesparing oplevert. Met robotisering en integratie van nieuwe machines helpen we fabrieken in de automotive, food- en maakindustrie om verbeterslagen in hun productieprocessen te maken. Voor de transformatie van kantoorgebouwen naar wooncomplexen staan we klaar met gebouwbeheersystemen. En met IT-oplossingen helpen we bedrijfsprocessen efficiënter in te richten.

Met innovatieve oplossingen en met passie verleggen we bij Hollander Techniek grenzen.

Hollander Techniek
Twentepoort West 55
7609 RD Almelo

T. (0546) – 533 11

www.hollandertechniek.nl

Social media

Vacatures, stage en afstuderen

De mens staat centraal bij Hollander Techniek. Logisch, want de medewerkers maken het verschil. Wil je als bedrijf op de schouders van je talenten kunnen leunen dan is het zaak ervoor te zorgen dat deze schouders de “last” ook kunnen dragen. En dat is precies waar bij Hollander Techniek veel aandacht aan wordt besteed. Kennis intensivering en persoonlijke ontwikkeling zijn dan ook vanzelfsprekend. Met onze eigen bedrijfsschool onderWERKwijs stimuleren wij onze medewerkers in hun groei. Wij staan al jaren geregistreerd als erkend leerbedrijf en zijn in 2018 zelfs uitgeroepen tot Beste Leerbedrijf Techniek en Gebouwde omgeving. Daarnaast hebben we twee gediplomeerde praktijkopleiders en verschillende gecertificeerde (getrainde) werkplekbegeleiders in dienst die betrokken zijn bij jouw ontwikkeling. We bieden op dit moment verschillende trajecten aan in BBL-vorm, Duaal of Zij-instroom. Het voordeel van werken en leren bij Hollander Techniek is dat je gelijk in dienst komt en dus ook profiteert van onze goede arbeidsvoorwaarden.

ONTDEK DE OPTIES

LEERLINGEN

basisschool

SCHOLIEREN

vmbo/havo/vwo

STUDENTEN

mbo/hbo/wo

PROFESSIONALS

werken in Twente