skip to Main Content

Sekisui Kasei Europe

Cosmeticaproducten, schoenzolen, auto-onderdelen en voedselverpakkingen. Bijna iedereen heeft wel een product thuis dat gemaakt is door Sekisui Kasei Europe op het Bedrijvenpark Twente. Bij het grote publiek is het bedrijf weliswaar onbekend, maar er wordt flink aan de weg getimmerd.

Sekisui Kasei heeft verschillende productgroepen. Fijn polymeren, de microplastics, zijn voor cosmeticaproducten met een matterend effect, zoals gezichtspoeder, of in afbreekbare vormen verwerkt in ledlampen. Polystyreen, oftewel piepschuim, wordt gemaakt voor onder andere kinderstoeltjes of als isolatiemateriaal. Thijs Wansink is sinds 4 jaar de eerste niet-Japanse directeur van een locatie van Sekisui Kasei.

Ook met recyclebaar plastic houdt Sekisui Kasei zich in steeds grotere mate bezig. We willen de levenscyclus van het materiaal zo lang mogelijk maken en het liefst de producten weer terugkrijgen om er dan weer iets anders van te maken.

Bedrijvenpark Twente 449
7602 KM Almelo

T. (0546) – 473 976
E. info@sekisuikasei.com

www.sekisuikasei.com

Imane Abba
HR Manager I.abba@actronics.nl

Vacatures, stage en afstuderen

Ontdek onze interessante stage- en afstudeeropdrachten en mogelijkheden voor bol/bbl opleidingen. Bij ons krijg je de kans om te groeien. Samen zoeken we naar de perfecte match binnen onze organisatie.

ONTDEK DE OPTIES

LEERLINGEN

basisschool

SCHOLIEREN

vmbo/havo/vwo

STUDENTEN

mbo/hbo/wo

PROFESSIONALS

werken in Twente