skip to Main Content

SPIT Electrical Mechanics

Ontdek SPIT: Leidend in Elektrificatie en Digitalisering

Bij SPIT nemen we de leiding in de elektrificatie en digitalisering van industrieën.

Onze schaalbare oplossingen strekken zich uit van netaansluiting tot werktuig, met technische expertise, verkoop, opslag en reparatie van alles wat te maken heeft met
statische en roterende elektrische machines.
Door gebruik te maken van actuele, open data van machines, bieden we realtime inzicht in de status van elk onderdeel, waardoor proactieve besluitvorming mogelijk wordt. Dit
resulteert in indrukwekkende resultaten: tot 70% minder machine-stilstand, 30% langere levensduur en 10% minder energieverbruik.

Ontdek hoe SPIT jouw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen met onze innovatieve en geavanceerde oplossingen. Welkom bij de toekomst van elektrische machinetechnologie.

Bedrijvenpark Twente 451
7602KM Almelo

T. 088 5542 000
E. info@spit.nl

www.spit.nl

Pascale Rolefes
Financial controller/HRM
pascale.rolefes@spit.nl
06-22495059

Vacatures, stage en afstuderen

SPIT Electrical Mechanics is altijd op zoek naar nieuwe gedreven en enthousiaste medewerkers met een passie voor elektromechanica. Bij SPIT maak je deel uit van een dynamisch en innovatief bedrijf dat jou de ruimte geeft om te groeien als professional.
Ook hebben we altijd uitdagende opdrachten voor stagiaires en afstudeerders op MBO, HBO en WO niveau. Geïnteresseerd? Check onze vacature pagina of stuur een email naar jobs@spit.nl.

ONTDEK DE OPTIES

LEERLINGEN

basisschool

SCHOLIEREN

vmbo/havo/vwo

STUDENTEN

mbo/hbo/wo

PROFESSIONALS

werken in Twente