skip to Main Content

Tecnotion

Welkom bij Tecnotion: Innovatieve Bewegingstechnologieën

Tecnotion is dé pionier in de ontwikkeling en productie van lineaire en torque motoren voor diverse industriële toepassingen. Al bijna 30 jaar zijn onze motoren wereldwijd de drijvende kracht achter semiconductors, werktuigmachines, robots, automatisering, wetenschappelijke apparatuur en displaytechnologieën.

Onze motoren spelen een essentiële rol in hightech machines vanwege hun precisie en compactheid. Zonder onze directe aandrijvingen zouden innovatieve ontwikkelingen op het gebied van printers, displays, automatisering en robots niet mogelijk zijn.

Met een team van ruim 400 collega’s wereldwijd, waarvan bijna 300 werkzaam zijn op ons hoofdkantoor in Almelo, beschikken we over unieke kennis en bedienen we het volledige proces, van productontwikkeling tot serieproductie. Tecnotion is de toonaangevende leverancier van zowel standaard als op maat gemaakte motoren, met wereldwijde verkoopkantoren en eigen productiefaciliteiten in Nederland, China en Vietnam.

Bij Tecnotion investeren we aanzienlijk in onderzoek en ontwikkeling, evenals in de groei en ontwikkeling van onze medewerkers. Dit biedt volop kansen voor technische ontwikkeling, productmanagement en de integratie van technologie en commercie. Onze internationale activiteiten voegen een extra dimensie toe aan de uitdagingen en groeimogelijkheden binnen ons bedrijf.

Tecnotion is een dynamisch bedrijf waar je in een enthousiast team een belangrijke bijdrage kunt leveren aan het aansturen van de bewegingstechnologieën van onze klanten. Doe mee en maak deel uit van onze missie om de wereld van bewegingstechnologie te transformeren.

Tecnotion
Twentepoort West 15,
7609 RD Almelo

T. (0546) – 536300
E. careers@tecnotion.com

www.tecnotion.com

Wouter Nijhuis
Recruitment & Employer Branding Specialist
wouter.nijhuis@tecnotion.com
(0546) – 898 428

Vacatures, stage en afstuderen

Wij zijn altijd op zoek naar technisch talent en – professionals, die zich verder willen ontwikkelen binnen onze groeiende, ambitieuze en dynamische organisatie. Neem contact op en we kijken samen naar de opties; nu of in de (nabije) toekomst.

Bekijk de mogelijkheden

Het laatste Tecnotion nieuws

LEERLINGEN

basisschool

SCHOLIEREN

vmbo/havo/vwo

STUDENTEN

mbo/hbo/wo

PROFESSIONALS

werken in Twente