skip to Main Content

Werken in Twente

Werken in een dynamische omgeving

Dankzij de enorme concentratie van hightech bedrijven liggen er in Twente geweldige carrièrekansen voor technici. En dat op alle niveaus. Hier ga je aan de slag in het hart van de hightech maakindustrie van Twente. Je werkt aan innovatieve technologieën, vooruitstrevende IT en de meest precieze machines. Je bent betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe producten en systemen. Werk dat er maatschappelijk en economisch toe doet en waardevol is voor de toekomst.

Waarom werken
in Twente?

De hoge concentratie van hightech bedrijven en de samenwerking tussen deze bedrijven in Twente zorgt er voor dat je je horizon kunt verbreden. Ze vormen een netwerk waarbinnen ze gebruik maken van elkaars kennis en kunde. Medewerkers kijken bij elkaar in de keuken, verbreden hun horizon. Ook op het vlak van human resources werken ze steeds meer samen. Carrièrekansen liggen er zowel in de breedte als in de diepte. Je kunt je ontwikkelen in specialistische richting maar ook op meer generalistisch, commercieel of leidinggevend vlak.

Dit heeft Twente
jou te bieden

Heerlijk wonen, studeren, werken en recreëren in Twente. Het is heerlijk (en betaalbaar!) wonen in Twente, of je nu houdt van een landelijke omgeving of van stedelijke dynamiek. De bereikbaarheid is uitstekend dankzij prima, filevrije verbindingen in alle richtingen. Het onderwijsaanbod is ruim aanwezig op alle niveaus. Het culturele aanbod is rijk, gevarieerd en eigentijds. De overvloedig aanwezige natuur biedt volop recreatiemogelijkheden.

Young professional netwerk

Mis jij als young professional ook een netwerk waarin je gemotiveerd, ontwikkeld en uitgedaagd kunt worden? Wij, vijf young professionals binnen de OHTA-bedrijven, zijn druk bezig met het opzetten van dit netwerk. Hierbij is onze missie het verbinden van young professionals die werkzaam zijn bij de hightech bedrijven in Twente, zodat we het beste uit onszelf kunnen halen en optimaal aan het werk zijn en blijven.

Binnen dit netwerk is veel ruimte om nieuwe mensen te leren kennen en je eigen netwerk op te bouwen. Door bedrijfsbezoeken, klankbord-sessies, workshops en teambuildingsactiviteiten kunnen we elkaar blijven uitdagen, inspireren en coachen. We bundelen onze krachten!

ontdek hightech almelo logo almelo promotie

Komende activiteiten

LEERLINGEN

basisschool

SCHOLIEREN

vmbo/havo/vwo

STUDENTEN

mbo/hbo/wo

PROFESSIONALS

werken in Twente