skip to Main Content
DAAR WAAR

Techniek een pad is naar een veelbelovende en lonende toekomst!

Mijn naam is Lennard Kivits, 35 jaar oud, en sinds 2015 werkzaam bij de firma SPIT in Almelo. Mijn professionele reis binnen het bedrijf heeft diverse transformaties doorgemaakt, en ik koester de kansen die de techniek mij heeft geboden. In…

Mijn naam is Lennard Kivits, 35 jaar oud, en sinds 2015 werkzaam bij de firma SPIT in Almelo. Mijn professionele reis binnen het bedrijf heeft diverse transformaties doorgemaakt, en ik koester de kansen die de techniek mij heeft geboden. In mijn eerste twee jaar bij SPIT bekleedde ik de rol van buitendienst monteur. Een periode waarin ik niet alleen mijn technische vaardigheden perfectioneerde, maar ook ontdekte hoe interessant de wereld van techniek is. Deze periode markeerde het begin van mijn passie voor alles wat met techniek te maken heeft.

Mijn opleidingsachtergrond draagt bij aan mijn veelzijdigheid. Met een achtergrond in podium- en elektrotechniek heb ik niet alleen mijn technische expertise verder ontwikkeld maar ook geleerd om creatieve oplossingen te bedenken. Deze combinatie van vaardigheden heeft mij geholpen om met een brede blik naar technische uitdagingen te kijken.
Na deze technische start verlegde ik mijn focus naar de rol van service coördinator gedurende drie jaar. Hier lag de nadruk op het optimaliseren van serviceprocessen en het handhaven van klanttevredenheid. Het was een periode van groei, waarin ik niet alleen mijn technische kennis, maar ook mijn organisatorische vaardigheden verder ontwikkelde.

De afgelopen drie jaar ben ik actief op de salesafdeling als account manager en verkoop binnendienst. Deze verschuiving naar een meer commerciële rol heeft mijn horizon verbreed en heeft me laten inzien welke kansen de technische sector biedt, niet alleen in termen van technische bekwaamheid maar ook in het opbouwen van sterke relaties met klanten.
Wat mijn werk bij SPIT zo waardevol maakt, is de dynamiek van het bedrijf. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen en kansen met zich mee, wat mijn werk zowel boeiend als stimulerend maakt. Als professional in de techniek, met een achtergrond in podium- en elektrotechniek, ben ik een fervent voorstander van het benutten van deze kansen en moedig ik jongeren aan om te kiezen voor een carrière in de techniek.

Met een optimistische blik op de toekomst wil ik benadrukken dat de technische sector niet alleen boeiend is, maar ook een overvloed aan mogelijkheden biedt voor persoonlijke
en professionele groei. Mijn eigen traject bij SPIT is het bewijs dat de techniek een pad is naar een veelbelovende en lonende toekomst.

LEERLINGEN

basisschool

SCHOLIEREN

vmbo/havo/vwo

STUDENTEN

mbo/hbo/wo

PROFESSIONALS

werken in Twente