skip to Main Content

VDL ETG

Ontdek VDL Enabling Technologies Group (ETG) Almelo: Pioniers van de Toekomstige
Technologie

Bij VDL ETG Almelo werken we vandaag aan de technologie van morgen. Met een team van 1.500 gedreven professionals maken we het onmogelijke mogelijk voor onze internationale
klanten. Samen ontwikkelen, ontwerpen en bouwen we de meest complexe hightech apparatuur, onderdelen, machines en systemen.

Machines voor de productie van computerchips die tot op een nanometer nauwkeurig werken. Geavanceerde terminals voor lasercommunicatie. Apparatuur voor baanbrekende
medische behandeltechnieken: VDL ETG Almelo maakt het mogelijk.

Onze expertise is breed en diepgaand, of het nu gaat om componenten ter grootte van een speldeknop of zo groot als een huis, en van productiemechanisatie tot de integratie van
mechatronische systemen. De combinatie van engineering en geavanceerde productiefaciliteiten onder één dak maakt ons uniek en stelt ons in staat om topprestaties te leveren voor klanten in de semiconductor-, solar-, medische en aerospace-industrie.

Bij VDL Groep, waar VDL ETG Almelo deel van uitmaakt, geloven we in de kracht van samenwerking. Als internationaal industrieel familiebedrijf met ruim 100 bedrijven verspreid over 20 landen en circa 16.000 medewerkers, innoveren we door vakmanschap, ondernemerschap en hoogwaardige machines te combineren. Door kennis en visies te bundelen, bieden we hoogwaardige oplossingen die de wereld duurzamer maken en het leven aangenamer. Welkom bij VDL ETG Almelo, waar we met innovatie en samenwerking het verschil maken voor de wereld van morgen.

Bornsestraat 345
7601 PB Almelo

T. (0546) – 540 000
E. info.almelo@vdletg.com

www.vdletg.com/almelo

Anouk Boers
HR Manager

Vacatures, stage en afstuderen

Heb jij ook een passie voor techniek?
Als je producten wilt maken die op de grens van maakbaar zijn en wilt werken met de allernieuwste technieken, dan ben je bij VDL ETG Almelo aan het juiste adres. Met een team van 800 enthousiaste en gedreven collega’s ontwikkelen en produceren we hightech apparatuur en onderdelen, voor onze internationale klanten in de semiconductor, solar, medische en aerospace industrie.

Join our club!
VDL Enabling Technologies Group in Almelo is een trotse werkgever met fantastische carrièremogelijkheden voor gedreven vakmensen met een passie voor techniek. Er zijn mbo-, hbo- en wo-functies op allerlei werkterreinen en vakgebieden. Van productie tot aan managementfuncties en alles daartussenin. Onze medewerkers zijn onze kracht. Samen werken we hier aan de technologie van morgen. Kracht door samenwerking!

Stages en afstudeeropdrachten
Binnen VDL ETG Almelo zijn er continue verschillende stage- en afstudeerplekken beschikbaar. Je wordt begeleid door ervaren medewerkers die je graag de kneepjes van het vak willen leren. Tegelijk ervaar je hoe het is om bij VDL ETG Almelo te werken: de sfeer, de mensen, het werk en de uitgebreide mogelijkheden die wij je kunnen bieden na je studie. Volg je een technische opleiding? Dan ben je van harte welkom!

BBL Traineeship
Bij VDL ETG Almelo zijn er in de vakgebieden verspaning, constructieplaatwerk en mechatronica, elk jaar tientallen BBL leerwerkplaatsen beschikbaar. Daarin ga je 1 dag per week naar school en ben je 4 dagen per week bij ons aan het werk. Op school leer je de theorie. En bij VDL ETG Almelo leer je de praktijk. Afhankelijk van je leerniveau en ontwikkeling, word je door onze ervaren praktijkbegeleiders en een uniek intern opleidingstraject, opgeleid tot een vak-volwassen kracht.

ONTDEK DE OPTIES

Het laatste VDL nieuws

LEERLINGEN

basisschool

SCHOLIEREN

vmbo/havo/vwo

STUDENTEN

mbo/hbo/wo

PROFESSIONALS

werken in Twente